Mitt store prosjekt...

God kveld!

Da er det blitt min(Therese) sin tur til og skrive et innlegg. Jeg har tenk å skrive om mitt store prosjekt, nemlig strikking. Jeg har tidligere strikket litt, så jeg tenkte at det ikke skulle bli noe særlig stort problem. Der tok jeg feil.

Det jeg skulle strikke skal være to rette masker og en vrang maske. Jeg gikk inn på youtube og så på filmer og tenkte; "dette skal jeg kunne klare, det så ikke så vanskelig ut". Jeg fant det garnet jeg skulle bruke og kjøpte mye garn og strikkepinner, å satt i gang med god tro. Jeg la opp det antallet masker jeg skulle ha, de to første maskene gikk fint, men så skulle jeg stikke vrangt. Det gikk ikke så bra på første forsøk, så jeg begynne på nytt, men fikk det heller ikke til denne gangen. Etter ca. 30 minutter med prøving og feiling, ble jeg så sur og irritert at jeg vurderte om jeg skulle bare kaste alt sammen og finne meg en ny hobby. Etter en litt frustrert snap sa hun ene jeg jobber med, at hun kunne vise meg hvordan jeg strikker vrang.

Jeg tok med meg strikketøyet på jobb og hun prøvde å lære meg det. Etter ca 10 minutter gikk det opp for meg hva jeg skulle gjøre og jeg fikk det til. Gleden var stor og jeg så endelig litt lysere på prosjektet mitt. Da jeg kom hjem fra jobb forsatte jeg med strikkingen, men gleden var dessverre kortvarig, plutselig oppdaget jeg at jeg hadde begynt gjøre feil igjen. Det gikk heldigvis bra den første gangen, men jeg fortsatte å gjøre feil og etter en stund var jeg så sint på det drittstrikketøyet, at jeg hadde lyst til å kaste det. Jeg hadde nå begynt på nytt minst fem ganger og strikket forsatt feil. Så jeg tenkte at jeg skulle ta meg et par dager pause fra all strikking.

Nå har jeg begynt på igjen, men har startet på nytt allerede tre ganger. Har funnet meg en ny farge i garnhaugen og satser på at det kommer til å gå litt bedre denne gangen. Ny farge, ny muligheter

 

 


Haugen med garn

 


mislykket forsøkt nr 450

Her er mitt siste forsøk, har allerede klart å gjøre en liten feil, men velger å overse det enn så lenge.

 

#strikking #strikketøy #vinter #julegave #nybegynnner #lei #frustrert #jobb #lilla #blå #garn #D3m #sofa #blogg #bergen #håp #forsøk #ikkegiopp

Én kommentar

Beundrer

13.11.2017 kl.21:31

Spennende lesning, stå på med strikkingen. Har stor tro på deg, ble veldig inspirert selv til å strikke. Klem

Skriv en ny kommentar

De 3 musketerer

De 3 musketerer

26, Bergen

Vi er tre jenter som jobber sammen på et sykehjem i Bergen og som tenkte at det å blogge kan være inngangen til det å få en litt høyere månedslønn. Håper mange heier på oss på vei mot bloggtoppen!

Kategorier

Arkiv

hits