hits

Ny dag, nye klagemuligheter

Okei. Nå kommer det enda et klageinnlegg. Jeg skal klage på det uendelige temaet: Vær. Jeg er fra Tønsberg og der er været litt bedre enn her i Bergen. Stabilt bedre. Mindre regn, mer sol. Jeg sier ikke at det ikke kan regne i Tønsberg, for det kan det, men det er ikke like mye som her i Bergen. Jeg forstår ikke hvordan så mange folk kan velge å bosette seg i denne byen. Jeg er enig i at når det er sol så er Bergen en kjempefin by. Flott natur, terreng og mange ting å gjøre, men når det regner så er det så dritt. Jeg har bodd her i halvannet år, og jeg blir ikke vant til det. Flere som sier: Det er jo bedre å være på jobb når det regner enn når det er sol. Eller: Når det regner kan man kose seg inne. Joda, man kan kose seg inne, men jeg syns ikke det er bedre å dra på jobben når det regner. Jeg har et bedre humør når det er sol og jeg er lettere til sinns. Ting blir mye lettere. Det er lettere å gå tur og komme seg til og fra bussen. Jeg vet vi har fine dager her i Bergen, og de setter jeg stor pris på. Det er bare det at jeg glemmer når de fine dagene var sist, selvom det bare er en uke siden, fordi de forsvinner litt i regndagene. Og det er jo ikke akkurat julestemning, men det er det vel ingen steder sør for polarsirkelen. 

Det er bare så grått og trist. 

 

-Ida

 

 

 

#Bergen #desember #vinter #jul #finsklapphund #valp #Damsgård #didriksons #musikk # regntøy

2 kommentarer

Ls

06.12.2017 kl.21:28

Jo der er bedre å gå på jobb når det regner enn når det er sol og fint vær!

Mali, Dis, Kina & Beate

08.12.2017 kl.10:35

Huff, jeg skjønner deg godt! Regn i dagevis (ukesvei:p) er kjedelig uansett hva man skal. I går var det skikkelig høstvær her hos oss, men i dag er det oppholds - i det minste :)

Skriv en ny kommentar

De 3 musketerer

De 3 musketerer

26, Bergen

Vi er tre jenter som jobber sammen på et sykehjem i Bergen og som tenkte at det å blogge kan være inngangen til det å få en litt høyere månedslønn. Håper mange heier på oss på vei mot bloggtoppen!

Kategorier

Arkiv